петък, 3 април 2015 г.

Най-Атрактивните Топери за Сватбени Торти

сватбени фигурки с младоженци за торта

 Фигурките за сватбената торта не са задължителен, но за сметка на това много интересен атрибут. Преди време, те задължително изобразяваха застанали един до друг младоженци, но днес нещата не са точно такива. Вижте каква интересна класация сме направили от Сватбена Агенция "Звезден Празник" и сами преценете дали ще поставите някои от тях на своята сватбена торта.

СИЛУЕТИ НА МЛАДОЖЕНЦИ ЗА СВАТБЕНИ ТОРТИ
Това е тенденция при сватбените фигурки, която навлезе през миналата година и събира все повече симпатизанти. Няма как да отречем, че тези сватбени силуети са изключително оригинална и различна идея.
Ето един стилен пример за такъв сватбен топер предлаган от сватбен магазин Дар Птица на цена 11,90 лв: https://podaracizasvatba.com/shop/продукт/топер-за-сватбена-торта/

топери за торта

(КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКАТА ЗА ПОДРОБНОСТИ И ПОРЪЧКА)

ФИГУРКИ МЛАДОЖЕНЦИ ЗА СВАТБЕНА ТОРТА
Нека да започнем с най-разпространените топери за сватбени торти. Както казахме вече, фигурките младоженци бяха най-използваните преди години, но днес те леко са се поизменили. Станали са забавни, закачливи, смешни и гарантирано различни. 

смешни фигурки младоженци за сватбени торти
забавни фигурки за сватбена торта
красиви сватбени фигурки за торти

ФИГУРКИ НА ЖИВОТНИ МЛАДОЖЕНЦИ ЗА СВАТБЕНА ТОРТА
Те са много сладки и изглеждат много интересно върху сватбената торта. Най-често младоженците ги обвързват с нещо лично - с някоя интересна случка, закачка или просто, защото малките животинки са им страшно симпатични.

фигурки на животни за поставяне върху сватбената тортаинтересни фигурки за торта във формата на животнисладки фигурки за сватбената торта във формата на животинки


ФИГУРКИ ЗА СВАТБЕНАТА ТОРТА ВЪВ ВИД НА СТАТУЕТКИ
Те са изключително стилни и нежни. Определено изглеждат добре, поставени върху сватбената торта и са чудесен избор за сватба в по-класически стил.

интересни фигурки за торта във формата на статуетки
фигурки младоженци за сватбена торта
интересни фигурки за сватбена торта

СВАТБЕНИ НАДПИСИ ЗА СВАТБЕНА ТОРТА
Те са много интересен избор. Има различни послания, на които може да се спрете като "Мистър и Миси", "До луната и обратно", "Най-страхотния Ден" и др.

интересен топер за сватбена торта
красиви надписи за сватбени торти
висящи надписи за сватбена торта

ЗАБАВНИ ФИГУРКИ ЗА СВАТБЕНИ ТОРТИ
Те са избора на по-щурите младоженци, които искат всички на сватбата да се забавляват и да се чувстват на място. Много симпатични и непретенциозни, тези фигурки - супер герои или просто обикновени младоженци, изглеждат чудесно върху сватбената торта.

интересни и сладки топери за сватбени торти
забавни фигурки за сватбени торти
младоженци батман и батгърл и младоженци с кола за сватбени торти

НЕСТАНДАРТНИ ФИГУРКИ ЗА СВАТБЕНА ТОРТА
Те не са типичните сватбени топери, дори сигурно не сте си и представяли, че два каубойски ботуша или два дървени стола, може да се превърнат в страхотни фигурки за сватбената торта.

винтидж сватбени фигурки за торта
креативни фигурки за сватбени торти
нетипични сватбени фигурки за тортата на сватбата

СВАТБЕНИ ФИГУРКИ ОТ ФОНДАН
С навлизането на Бутиковите сватбени торти, постепенно сладкарите започнаха да предлагат фигурки, направени от захарно тесто. Те са уникални по рода си и дори в повечето случаи са умалени карикатурни копия на младоженците. Моделите, които Ви показваме са на My Cafe by Ani Biland и на Savenko Sugar Art.

фигурки за сватбена торта младоженци и катерички
интересни фигурки за сватбената торта от фондан
фигурки за сватбена торта от захарно тесто

ФИГУРКИ ЗА СВАТБЕНА ТОРТА "НАПРАВИ СИ САМ"
Ако нито едно от тези предложения не Ви е допаднало, то винаги остава варианта сами да изработите желаните от Вас фигурки. Необходими са Ви само добра идея, материали и сръчни ръце (може и не чак толкова сръчни). Да със сигурност ще Ви трябват малко повече опит и знания ако решите да изплетете малки копия на Вас и бъдещият Ви партньор. Но пък, за да поставите просто една ваша снимка върху тортата, не изисква особено практика, а само малко въображение.

ръчно изработени сватбени фигурки за торта
плетени фигурки за сватбена торта
тъчно направени младоженци от тапи за вино

Това беше и последното предложение от Агенция "Звезден Празник". Надяваме се, че бяхме изчерпателни и макар и малко сме Ви насочили какъв стил желаете да бъдат Вашите Сватбени Топери. А ако все още се колебаете каква точно да бъде тортата, може да погледнете Сватбените Торти През 2015 Година
Искаме само да подчертаем, че ние от Агенция "Звезден Празник" не предлагаме подобни фигурки за торти! Всички тях може да откриете в Линковете по-долу!

Вижте Още:
Ритуалите в Сватбения Ден
Тенденциите в Сватбените Рокли през 2015
Цветовите Тенденции при Сватбите за 2015 Година

Източници:
Wedding Bee
Beflourish
MarigurumiShop
Buttonwilloe
Silhouetteweddings
AsiaWorld
kikuike
CreativeButterflyXOX
MomoRadRose
feltingdreams
WoodenHeartButtons
My Cafe by Ani Biland
Savenko Sugar Art.

3 коментара:

  1. zdr.Predlagate unikalni ne6ta za svatba...Vpe4atlenna sam...Imam vapros otnosno edna ot statuetkite za svatbena torta-v bqlo sa mladojencite i jenata si darji roklqta,dokato majat q celuva...moje li da mi pomognete da se sdobiq s edna takava za moqta svatbena torta?6te vi bada blagodarna dori i smo da mi dadete koordinata na proizvoditelq ili da me orientirate ot kade e...Blagodarq vi ppredvaritelno! Moje da se svarjite s men na nomer 0885190671

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, натискам на снимката който харесвам , но няма никъде опция да поръчам. Бихте ли ми помогнали? Благодаря

    ОтговорИзтриване

Blog Dash

Top Blogs