сряда, 1 октомври 2014 г.

Нови Топ 5 Игри за Моминско Парти

Организация на Моминско Парти

Поради засиленият интерес към игрите за моминско парти, от Агенция Звезден Празник, решихме да Ви представим още няколко забавни такива. 
Хайде шаферки, запрятайте ръкави и организирайте най-якото моминско парти на своята приятелка!

Организация на моминско парти

Идеята на играта е всеки един от гостите да представи свой собствен, лекичко преувеличен сценарий, на това как са се запознали бъдещите младоженци.
Главната шаферка, Кумата или Организаторът на моминското парти задава едно въвеждащо изречение, което гостите си записват, а след това, сами трябва да продължат историята.
Пример: " Иван и Ана се запознаха в кварталният магазин..."
Ще видите какви чудати и забавни истории ще се получат накрая. Задължително прочетете всяка една!

Между другото, добра идея е да подготвите парти аксесоари за моминската вечер като например САТЕНЕНИ ЛЕНТИ ЗА МОМИНСКОТО ПАРТИ:


сатенени ленти за парти




2. Две Истини и Една Лъжа.

Интересна игра за моминско парти

Това е една изключително лесна игра, с която ще разберете, до каква степен се познавате една друга. Всяка една от гостенките трябва да разкрие три неща за себе си, като едното от тях е лъжа. Тази, която разкрие лъжата, получава една точка, а разобличената - пие на екс (нещо алкохолно).
Сами определете до колко точки ще играете, все пак те не са толкова важни ;)

3. Гореща Клюка.

Забавни игри за моминско парти

Това е игра на разобличаване. Стана ли Ви интересно?
Тук Организаторът на моминското парти, раздава на всеки гост, лист с предварително написан на него, пикантен въпрос за младоженците. 
Пример: "С кого излизаше Мария, преди Тодор?" 
Получили своите въпроси, всички присъстващи, разполагат с 10 минути, за да дадат своя отговор, след което всички листи се събират в една купа и се изчитат един по един. 
По този начин определено, можете да научите нещо интересно.

4. Игра с Бельо.

Организация на интересни игри за моминско парти

Звучи интересно и сигурно вече се чудите каква е, нали?
Ето и същината. Предварително, организаторът на моминското парти, съобщава на гостите, че трябва да донесат бельо, което най-много им допада на тях самите. Докато бъдещата булка не гледа, бельото се разхвърля навсякъде из стаята. След това, откривайки различни бикини, прашки и сутиени, булката трябва да познае кое от кого е донесено.
Хубавото от цялата работа е, че накрая "Главната Мома" (булката) ще има куп нови принадлежности.

5. Да Видим Какво Носите в Дамската си Чанта.

забавно моминско парти

Организаторът на партито прави списък с предмети, които е вероятно да се намират в дамската чанта на всяка една от гостенките. Отначало се започва със стандартни неща - портмоне, пари, огледалце, а след това се преминава към малко по-интересни - белезници, ножица, дистанционо за климатик ...
Тук може да се направи и малко по-пикантна играта - ако някоя от гостенките носи предмет, определен като интересен, трябва да обясни, защо е в чантата й.
Със сигурност всички ще се забавляват, някои ще се притеснят, но накрая е гарантирано, че всички ще се смеят с глас.

Надяваме се, че събрахте някоя и друга идея за голямата нощ! Пожелаваме Ви да организирате Най-ЯКОТО моминско парти и всички да се забавлявате на МАКС! 

Прочетете Още:

Източник:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Blog Dash

Top Blogs